ATT DER’den Sendikamıza Ziyaret
08 Ocak 2019, Salı

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği (ATT DER) Yönetimi Genel Başkanımız Metin Memiş’i ziyaret etti. Sorunlarını ve taleplerini Genel Başkanımız Memiş’e ileten ATT DER yönetimi, ATT / paramediklerin çalışma alanlarının daraltılmış olması nedeni ile istihdam sorunu yaşadıklarını ifade etti.
    
Genel Başkanımız Metin Memiş ise Genel Başkanımız Metin Memiş ise ATT DER’in önerilerini dikkate aldığımızı ve yapılan değerlendirmeler sonucunda toplu sözleşme görüşmelerinde de dile getirdiğimizi ifade etti. ATT’lerin sorunlarını ve taleplerini Sağlık-Sen olarak her zaman dile getirdiğimizi vurgulayan Memiş, sendikamızın sorunların çözümü noktasında gereken mücadeleyi vermeye devam edeceğini söyledi. Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Memiş, yeni seçilen ATT DER Genel Merkez Yönetim Kuruluna başarılar diledi. 

ATT'lerin üst öğrenim sorunlarını da ileten ATT DER yönetimi, sendikamızdan uzaktan eğitim seçeneğinin ilgili taraflar nezdinde tekrar gündeme getirmesi gerektiğini ifade etti. Türkiye genelinde ATT bölümünden mezun olmuş ve atanamayan, iş bulamayan binlerce mağdurun olduğunu belirten ATT DER yönetimi, taleplerini dinleyen ve destek olacağını söyleyen Genel Başkanımız Metin Memiş’e teşekkür etti.

PAYLAŞ :